Om oss

OM OSS

Gravraak Teateliér er et verksted i Trondheim der Master Tea Blender Hanne Charlotte Heggberget lager te.

Over 95 % av alle teer drukket i verden er blandet. Master Tea Blenderen blander te fra bunnen med kjærlighet, slik at du kan være trygg på hva du drikker. Denne typen te kalles spesialte eller speciality tea og kjennetegnes av at smaken er unik med egne oppskrifter.

Vil du møte Babe – en ekte Master Tea Blender, så stikk innom Nedre Bakklandet 58 i Trondheim. Vi holder til rett foran Bakklandet parkeringshus, rundt hjørnet for Keiserens Nye.

Det er åpent hverdager kl 12-17 og lørdager kl 12-16.

Følg med på Instagram og Facebook for åpningstidene.

Historien vår begynte på gården Gravraak i 2018 der vi lagde et ateliér hvor vi blandet te og dyrket urter. Gården er fra 1787 og vært i samme slekt. Vi har utviklet oss siden starten til tross for mange caféer og restauranter har hatt sine utfordringer  i denne tiden. I mai og juni 2021 bygger vi et atelier i Trondheim på Nedre Bakklandet 58. Her skal vi bli, for teene har begynt å spre seg i det ganske land.

Te fra bonde til bonde: Råvarene er nøye utvalgt i samarbeid med tebønder og andre temestre. Teen kommer fra bønder vi kjenner, stort sett Japan, India, og Sør-Afrika. Som regel selges te på en stor auksjon i Mombasa, Kenya. Vi importerer direkte, noe som tar lang tid å finne de rette teene med gode arbeidsfrohold, riktig jordsmonn og god kvalitet.

Nå har regionen Trondheim og Trøndelag blitt kåret til Europas matregion og vi er stolte av at våre teer finner veien til ærverdige restauranter, blant annet Speilsalen som er kåret til Norges beste restaurant.

 

Ønsker du å bli forhandler av pyramideposer i ekser, kan du kontakte oss ved å fylle ut skjema nederst på hovedsiden som heter B2B.

 

Velkommen til en hyggelig netthandel. Send oss en e-post om du ikke finner den smaken du er ute etter.

På forhånd takk.

Mvh

Hanne Charlotte Heggberget og Lars Marius Heggberget