For bedrifter

TE FRA GRAVRAAK TEATELIER

Vil du bli forhandler av te fra Gravraak Teateliér håndlaget av Blinde Bonde og Babe AS? Eller ønsker du te på kontoret? Vennligst skriv til oss om din bedrift og dine tanker om te i skjemaet nedenfor og vi kontakter deg.

Er du et firma, bør du vente til vi har laget en konto til deg. Dersom du selv har opprettet en bruker, trenger vi en annen e-post når fyller inn firmaets opplysninger i skjemaet under B2B linken.

Våre spesialister innen te er dedikerte innen mat og drikke, interiør eller helsekost. Du er enten en kafé, restaurant, et hotell eller en butikk med kunder som har interesse for te i særklasse med fokus på norsk lokal mat og miljøvennlig pakket te. Ønsker du dybde om teproduktene og dine kunder, anbefaler vi at du tar et av våre kurs. Kurs koster kr 500 eks mva per person. For tiden er vi avhengige av å komme til deg for kurs grunnet plassmangel i covid-19 tider.

Vi jobber kun ukedager, ikke helgene og er derfor tidligst tilgjengelig mandag morgen for å registrere deg som kunder i nettbutikken.

Kontakt oss gjerne for kurs eller hjelp til å starte Afternoon Tea i 2021.

Bruk skjemaet nedenfor om du ønsker å bli leverandør av te eller bare for en uforpliktenede registrering for å se forhandlerprisene: