Rooibos

ROOIBOS

Denne teen kan trekkes så lenge du ønsker etter behov.

Den blir aldri bitter for den inneholder ingen taniner eller garvestoffer.

Bryggeutstyr:

Din favoritt tekanne eller en mugge. Eventuelt rett i kopp med en sil.

Fremgangsmåte:

  1. Kok opp vann til 100 grader.
  2. Tilsett rooibos i tekannen eller silen – mål opp dose for hver kopp basert på størrelsen på din kanne – en kopp er normalt 200 ml.
  3. Hell anbefalt mengde vann i tekannen eller koppen.
  4. Sett enten på timer eller la teen stå til du ønsker å drikke den. Rooibos kan trekke lenge med bladene i uten at den blir bitter.
  5. Kjenn på aromaen før du slurper i deg din naturlig søte rooibos.
  6. For å variere styrken kan du tilsette mer eller mindre enn anbefalt.
  7. Når du har drukket opp, tilsetter du kun en liten mengde rooibos i silen over de våte nåler og hell over nytt kokende vann, så får du en ny kopp eller kanne.

Velbekommen i vår sanselige verden.
Rooibos